Edzőtábor Baján, nem csak a vízisport szerelmeseinek

Edzőtábor lehetőség Gemenc kapujában, Budapesttől alig több mint 160 kilométerre, Szegedtől 100 kilométerre, míg Pécstől 90 kilométerre. A Gemenci erdő és a Duna találkozásánál, a Sugovica partján, nyugodt környezetben várjuk minden évszakban az edzőtáborozni vágyó sportegyesületeket, tánccsoportokat, túrázni vágyókat. A város sportélete mindig is gazdag hagyományokkal rendelkezett.

Éjszakánként közel száz fő részére tudunk szállást biztosítani faházainkban és "A" kategóriás ifjúsági szállónkban.

400 méteres körzetben található: teniszpálya, atlétikapálya, hagyományos labdarúgópálya, műfüves pálya, kosárlabdapálya, röplabdapálya, 25 méteres fedett uszoda, 3000 méteres futó-szigetkör.

Az erdő, a Duna és a Sugovica lehetőséget adnak a felkészítő és alapozó edzésekre, tájfutók, vízi sportolók, kerékpárosok részére. Küzdősport egyesületeknek szabadtéri edzéslehetőség van a környék tiszta levegőjű, fás, ligetes,gyönyörű környezetében.

Egyéb sportolási lehetőségek: nyári időszakban vízi sportok a Dunán, Sugovicán, télen síelési lehetőség a Mecsekben. A helyszínen lehetőség van szervezett programok, túrák igénybevételére is, mely az edzőtáborok kiegészítő programjai lehetnek, valamint kerékpár is bérelhető. Bajáról számos gyalog- és kerékpáros túraútvonalon lehet eljutni a környező helyekre, településekre, Gemenci erdőbe vagy azon keresztül. Itt halad át az Országos Kéktúra útvonala is.

A tábor 2011-ben nyitotta meg kapuit, otthont ad profi és amatőr sportegyesületek, nemzeti válogatottak edzőtáborainak, felkészüléseinek, összetartásoknak. A kiváló létesítményfeltételek, tiszta levegő és nyugodt környezet mellett várjuk az edzőtáborok vendégeit.